torstai 1. huhtikuuta 2021

Vuosi kuvina - Maaliskuu 2021

Nyt pääsi käymään niin, että ensimmäistä kertaa koko blogihistoriani aikana yksi kokonainen kuukausi kului bloggaamatta - ei kirjoituksia kirjoista, ei mistään muustakaan. Olen kyllä lukenut, mutta blogikirjoittaminen on jäänyt. Olkoon. Palaan kyllä ruotuun vielä.

1.4.2021


Eilen piti kuitenkin käydä kuvaamassa kuukauden kuva, sarjan toiseksi viimeinen. Auringon jo laskiessa muistin, että jotain jäi tekemättä. Siksi huijaan vähän: maaliskuun kuva on otettu tänään, huhtikuun ensimmäisenä päivänä. Eikä tämä ole aprillia. Eilisen ottamattomasta ja tämänpäiväisestä kuvasta tuskin huomaisi mitään eroa: aurinkoa on riittänyt kummallekin päivälle, lumet ovat aukeilta paikoilta jo sulaneet, mutta lammella on edelleen jääkansi.

Lepät ja pajut kukkivat. Pajunkissat annoin kasvaa, mutta kuvalla virvon varvon, tuoreeks terveeks, tulevaks vuodeks. Ja toivotan iloista pääsiäistä ja hyvää kevättä. Seuraavalla kerralla kirjoitan kirjasta.

8 kommenttia:

 1. Kuvat sen kertovat, että jo väistyy hangen valta.
  Pajunkissat ovat somasti pörhöllään, joten kyllä tämä tästä;)

  Aurinkoisia kevätpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle hyvää kevään jatkoa! Päivät ovat jo huisisti pidentyneet.

   Poista
 2. Täällä koetetaan palailla ruotuun parin vuoden jälkeen :) Välillä aika menee ja saakin mennä muuhun, blogi odottelee kyllä.

  Kevätvaloisia päiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, blogi odottelee kyllä. Taukojakin tarvitaan, ja sitten on taas hyvä palata ja jatkaa.

   Valo on lisääntynyt kovasti. Hyvää kevättä sinullekin!

   Poista
 3. Ihanan keväiset kuvat! Minulla on luku- ja bloggaustahti hyytynyt tänä talvena. Kun ennen luettuja kirjoja saattoi olla 15-20 kpl kuukaudessa, nyt niitä on ollut korkeintaan kymmenen, ja niissäkin on varmaan ollut paljon ohuita kirjoja. On se mukavaa joskus vähän löysätä tahtia ja elää muutakin elämää! Hyvää pääsiäistä ja aurinkoista kevättä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaistahan se on, lukeminen ja kirjoittaminen, ja muukin, menee kausittain, eikä aina ole samaa inspiraatiota ja jaksamista. Nyt tauon jälkeen tuntuu, että kynä kulkee kevyemmin. Tai siis näppikset.
   Sinullekin hyvää kevään jatkoa!

   Poista
 4. Ihanasti on kevättä ilmassa näissä kuvisssa! Minullakin on ollut bloggaamisen ja lukemisen suhteen tavallista vaisumpi alkuvuosi, mutta joskun näinkin - tätä hommaa ei kannata suorittaa. :) Mukavaa huhtikuuta ja pääsiäisviikonloppua sinulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan se tätä kummallista aikaa, että harrastukset käy vaisuiksi, sellaisetkin, joita vielä voi harrastaa? Onneksi lukemisen ja bloggaamisen kanssa saa olla vapaa tekemään ja taukoilemaan silloin, kun siltä tuntuu. Joskus tauko tekee hyvää ja antaa uutta intoa.
   Hyvää kevään jatkoa sinullekin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!