maanantai 7. lokakuuta 2013

Arvontavoitto - ja vähän blogisyötteistäOsallistuin viime kuussa Leena Lumi -blogin syksyiseen arvontaan ja -- yllätys yllätys! Voitin ihanat palkinnot! Kiitos kiitos!

Minusta on aina tuntunut, etten koskaan voita mitään arvonnoissa, mutta nyt kirjablogimaailmassa onni on ollut myötä. Lukeminen kannattaa! Minulle on tulossa Pasi Ilmari Jääskeläisen painotuore ja kirjailijan signeeraama teos Sielut kulkevat sateessa, viehättävä Puutarhan syyspirskeet -koru ja Anna Karenina DVD:llä. Ja kirja todellakin on painotuore kirjailijan viime perjantaisen blogin mukaan. Nyt vain odottamaan postipakettia ja Jääskeläiseen tutustumista. (Kuvat Leena Lumi -blogista.)Tässä yhteydessä toivotan lämpimästi tervetulleiksi kaikki blogini lukijat. Sain palautetta, ettei blogini näy blogisyötteissä hallintapaneelisivulla, ja tein muutoksia asetuksiin. Kiitos MarikaOksa! Nyt toivottavasti näkyy. Tosin saattaa vaatia lukijaksi liittymistä uudelleen. Oppia ikä kaikki.

2 kommenttia:

  1. Eipä kestä, ja nytpä ilmestyi tämäkin postaus mallikkaasti muiden joukkoon Bloggerissa! :) Onnittelut vielä arpajaisvoitosta!! Minulla on loppuviikosta edessä kirjakauppareissu tuo Sielut-kirjan tiimoilta. Ajattelin vaihteeksi käydä aivan 'oikeassa' kirjakaupassa enkä vain kliksutella netissä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos onnitteluista. Kirjakaupoissa on mukava käydä. Itsekin kävin sen jälkeen, kun huomasin, että blogistit olivat pitkin päivää tempaisseet ostamalla kirjan. Minä hain Taivaslaulun sitten monen päivän päästä. Siitä sitten aikanaan blogissakin..

    Mukavaa ruskaviikkoa! Tänään olivat puut keltaisia ja kultaisia täällä Etelä-Hämeessä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!