tiistai 30. kesäkuuta 2020

Vuosi kuvina - Kesäkuu 2020

29.6.2020
Ehdinpäs ottaa kuukauden kuvan eilen, kun aurinko vielä paistoi eikä sateesta näkynyt pisaraakaan. Toukokuun lopun jälkeen lammen rantojen viimevuotiset kuivuneet kaislat ovat antaneet tilaa uudelle vihreälle kasvulle. Kesäkuussa ei ollut enää pelkoa yöpakkasista, joten suihkulähde pääsi kesätöihinsä. Istuin hetkeksi penkille koivun vasemmalle puolelle kuuntelemaan veden mukavan rauhallista ääntä.

Kuvan oikeassa laidassa näkyy sillan pieltä. Sillan alla virtaa vesi Vantaanjoesta lampeen  kaivettua kanavaa pitkin. Alla on kuva kanavan ylittävästä kävelysillasta. Yläkuva on otettu alakuvan vasemmasta reunasta koivun juurelta.


2 kommenttia:

  1. Kauniita kesäkuvia! Minäkin onnittelin itseäni, kun ehdin nappaamaan kuvat hyvien säiden aikaan - nyt tuntuu, kuin olisi vuodenaika vaihtunut, niin kylmää ja harmaata on. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä se tuntuu, kun lämpötila putoaa kolmestäkymmenestä viiteentoista ja aurnko katoaa pilvien taakse. Tosin mietin sitäkin, että ainakin tuollaisesta lammesta voisi saada vinkeän kuvan sateellakin.

      Poista

Kiitos kommentistasi!