perjantai 27. tammikuuta 2017

Blogistanian Finlandia 2016


Tänä vuonna äänestän vain Blogistanian Finlandiaa, sillä muissa sarjoissa luin vähän viime vuoden uutuuskirjoja. Ääneni saavat:

      3 p.  Minna Rytisalo: Lempi
      2 p.  Jukka Viikilä: Akvarelleja Engelin kaupungista
      1 p. Paula Havaste: Veden vihat

Viime vuonna annoin ääneni sekä Blogistanian Finlandialle että Kuopukselle.

EDIT 28.1.: Lempi voitti Blogistanian Finlandian! Onnea Minna Rytisalolle. 

Äänestystulokset kootusti löytyvät Lukutoukan kulttuuriblogista. Katso myös Blogistanian Globalia Yöpöydän kirjat -blogista, Blogistanian Tieto Kirjakaapin kummitus -blogista sekä Blogistanian Kuopus Notko, se lukeva peikko -blogista.

8 kommenttia:

 1. Olen lukenut kaikki kolmikostasi. Erinomaisia kaikki. Lempi on mulla listalla. Joku Havasteen kirjoista sai minulta kolme pistettä aikoinaan, tämä vuonna jäi niukasti pisteiden ulkopuolelle. Hyvä lista sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Minä vasta nyt rupean lukemaan muitten listoja. Lempin luulen olevan monen sellaisen listalla, joka on ehtinyt kirjan lukea.

   Poista
 2. Akvarelleja löytyy minunkin listaltani <3

  VastaaPoista
 3. Havasteen sarja on kiinnostanut minua jo pitkään. Jospa tänä vuonna saisin sen viimein edes alulle (koetan tsempata kotimaisen lukemisen suhteen). Sarjassa on tosi kauniit kannet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Havasteen kirjat ovat nopealukuisia, jos vanhat tavat ja perinteet kiinnostavat. Ja kyllähän niissä tapahtuukin, vaikka paljon on sitä tavallista, mutta kiinnostavaa, arjen kuvausta.

   Poista
 4. Kaikki kolme olen lukenut, ja kaksi ensimmäistä on listallani. Havaste on mainio muinaistapojen kuvaaja. Sarjan neljäs osa ja ilmeisesti kotiinpaluu kyllä kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo muinainen elämä ja tavat minua Havasteen kirjoissa kiinnostavatkin. Nyt jännitän, pääseekö Kertte kotiin vai miten on. Joitain viitteitä olin huomaavani tuossa kolmannessa osassa, että josko vielä on uusia käänteitä edessä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!